Info om ny iPhones den 12. september 2018

By | August 31, 2018
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Nu er datoen endelige blevet offentliggjort i forhold til information om de nye iPhone modeller fra Apple. Den 12. september vil der i Steve Jobs Theater i Californien blive afholdt den årlige event. Efter vedvarende rygter skulle der på eventen i Californien blive annonceret hele tre forskellige varianter af iPhones. En 5,8″ iPhone Xs med OLED skærm (navnet er ikke kendt endnu, men Xs kunne være en mulig variant). En 6,5″ iPhone Xs Plus ligeledes med OLED skærm samt en billigere variant der med stor sandsynlighed ved blive kaldt iPhone 8S som lanceres med en LED skærm.

Der er endnu ikke meldt nogen dato ud endnu hvor vi herhjemme i DK kan forvente at få fat på de nye modeller, men mon ikke vi begynder at se dem herhjemme på hylderne i løbet af oktober måned, sådan plejer det i hvert fald at være.

Er du en af dem der skal have en af de nye iPhone modeller, kan det også være nærliggende at se på et nyt og billigere mobilabonnement. Du kan derfor med fordel få et samlet overblik over de bedste og billigste mobilabonnementer lige her på Nytmobilselskab.dk