Billigste mobilabonnement i 2015

By | June 15, 2015
0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Priskrigen imellem mobilselskaberne fortsætter her i 2015, og de største vindere er kunderne. Kunderne får enten deres mobilabonnement billigere end de plejer, eller også får de væsentligt mere for pengene, dvs. mere data og mere taletid.

Det kan som kunde godt betale sig, at kigge efter nyt mobilabonnement, ca. hvert 3. måned. Du har måske for et halvt år siden købt et mobilabonnement hos CBB mobil, hvor du fik 3-4 GB data og 4-5 timers taletid for 99 kr. Men nu her i juni 2015, kan du med fordel skifte mobilabonnement hos CBB, til et af de andre abonnementer som de tilbyder. Fx. har CBB netop nu et mobilabonnement, hvor du får 10GB data, 10 timers taletid, fri sms/mms samt 4G resten af 2015. Prisen for hele den før omtalte pakke er kun 98 kr! Det er billigt, og med førnævnte eksempel, får du mere en dobbelt så meget for pengene, blot ved at tjekke dit telefonselskab jævnligt.

Ovenfor nævnte vi CBB, men lignende eksempler kan findes hus bl.a. BiBob, Telmore osv. Ens for alle mobilselskaber i dag er, at de i højere grad konkurrer på indhold fremfor prisen, og det kan ses. Hvis du kigger på forsiden af NYTmobilselskab.dk, kan du se, at priserne er meget ens (ca. 100kr.) for de billigste abonnementer. Det som er vigtigt at kigge efter, er hvor meget data og taletid som du får for pengene.