Telmore

4.33 avg. rating (86% score) - 3 votes

Telmore er efterhånden ved at være en af de ‘ældre’ selskaber på det danske telefonabonnemet’s marked. Selskabet startede i 2000, og har siden været i en fantastisk fremgang. De er flere år i træk blevet kåret til det selskab som har de mest tilfredse kunder, og det må da siges at være en blåstempling af mobilselskabet!

Udvilkingen ændre sig hele tiden, og man får ofte nye og anderledes behov hvad angår mobiltelefoner. Engang var det nok hvis mobiltelefonen bare kunne ringe og sms, men i dag er behovet helt anderledes. Selvfølgelig er behovet for opkald og sms der stadig, men nu vil man også gerne kunne tjekke sin facebook døgnet rundt, se webtv, surfe på nettet, lytte til musik osv. Derfor kræver folk noget andet af mobilselskaberne i dag. Nu er det også blevet vigtigt for forbrugeren at man kan have hurtigt net, og som er stabilt.

Alt dette må selvfølgelig ikke koste det helt vilde, og netop dét har Telmore formået at lytte til!

Telmore tilbyder nogle af de allerbedste mobilpakker i Danmark. De indeholder meget taletid, fri sms/mms, meget data og flere af mobilabonnementerne tilbyder også gratis musik via Telmore Musik som har over 20 mio. musiknumre!

På Trustpilot som er får Telmore også rigtigt gode anmeldelser, og de har pt. en score på 7,1! Læs alle anmeldelserne af Telmore her -> Trustpilot