BiBob

4.20 avg. rating (84% score) - 5 votes

Bibob er et teleselskab som siden sin start tilbage i 2007 har haft en forrygende fremgang med ny kunder. Bibob har stort fokus på at tilbyde nogle rigtig gode og billige mobilabonnementer til sine kunder, og det er også det som tiltrækker flere og flere nye kunder.

Bibob benytter Telenor’s net, hvilket vil sige at de kan tilbyde det super hurtige 4G net, og derudover dækker de størstedelen af Danmark rigtig godt. Udover at benytte Telenor’s net, så blev de faktisk også opkøbt af teleselskabet Telenor. Det skete tilbage i 2009, men man har valgt at mobilselskabet Bibob beholder sit navn.

Udover at tilbyde nogle meget gode mobilabonnementer, til fornuftige priser, så tilbyder Bibob også salg mobiltelefoner fra deres webshop. På webshoppen finder du alle de populære mobilmærker, såsom: iPhone, Samsung, HTC, Nokia og Sony. I flere undersøgelser har Bibob faktisk også været den billigeste mobiludbyder af bl.a. iPhone 5S.

Selve Bibob’s hjemmeside er meget enkel og lige til, og med ganske få klik kan man nemt købe både en ny mobiltelefon samt et rigtig godt abonnement.

På Trustpilot som er får Bibob også rigtigt gode anmeldelser, og de har pt. en score på 7,6! Læs alle anmeldelserne af Bibob her -> Trustpilot